Нина Добрев- гола, красива и млада

10.02.2012 08:05   0   11295  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Нина Добрев- гола, красива и млада

Звездата от български произход от „Дневниците на вампира” Нина Добрев се снима с колегите си от сериала Йън Сомърхолдър и Пол Уесли в доста секси фотосесия, която разбуни Холивуд с провокативността си.

Там тримата вампири са почти голи и открито се натискат. Отдавна върви слухът, че Нина, Йън и Пол имат странно романтични и преплетени отношения не само на екрана, а и в живота. „Лъжа е, че съм гадже и с Пол. Омръзна ми тази мелница от спекулации”, отсече Нина, която е гадже на Йън Сомърхолдър.

Актьорите обаче за пореден път дадоха храна на клюките, че са се оплели в любовен триъгълник. Тримата се снимаха за корицата на списание Entertainment Weekly - голи, прикрити само от лъскави черни и бели чаршафи. Нина е сложила и сутиен, за да не побърка съвсем пуританска Америка.

На един от кадрите тя е в еротична прегръдка с любимия си Йън Сомърхолдър, на другия - с Пол, на третия е с двамата.

„Винаги е имало слухове дали Нина е с Йън или пък с Пол. Клюките са много”, сподели актрисата. „Нищо все още не е потвърдено”, обясни уклончиво Йън, оставяйки феновете да тънат в мрак относно интимния му живот с красавицата, на която неотдавна предложи брак. Тя според слуховете му е отказала. Засега. Говорител на актьора впоследствие отрече клюката и обясни, че предложение изобщо не е имало.


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.