Джаро в развод заради Александра Гюзелева

12.03.2012 13:53   3   74108  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Джаро в развод заради Александра Гюзелева

Актьорът Михаил Билалов, който играе култовия Джаро от „Под прикритие”, върти луда любов с водещата в сутрешния блок на БНТ Александра Гюзелева, известна като Шани, научи „Всеки ден”. Аферата им е вече е почти официална, двамата са решили да напуснат семействата си, за да бъдат един с друг.

Още преди време дъщерята на известната ни актриса Жоржета Чакърова и режисьора документалист Стефан Харитонов намекна, че бракът й буксува. Тя е омъжена за един от най-добрите ни илюстратори - Ясен Гюзелев, който пък е син на световноизвестния оперен певец Никола Гюзелев.

„С Ясен сме пълни противоположности. Той по цял ден си стои в студиото и рисува. Води почти отшелнически начин на живот. Аз не мога така. Обичам да съм сред хора и да се забавлявам. Понякога двамата не се виждаме по няколко дни", споделя Александра Гюзелева. Тя всеки момент ще предприеме решителни стъпки за промяна на семейното си положение. Наскоро тя заяви, че бракът й се е крепял единствено на дъщеря й Алиса. Тя обаче вече е на 11-години и е достатъчно голяма, за да разбере какво се случва.

Шани малко случайно се запознава с Билалов. Двамата се засичат в коридорите на телевизията. Той пуска шегичка, тя отговаря в подходящия стил и страстта пламва. От година вече са неразделни. За Джаро нещата са по-лесни в известен смисъл, защото съпругата му – японка, живее с двете им дъщери в Париж. Реално тя не е успяла да го „хване”, но той пък й е признал всичко и вече е готов да се разведе. Бракът им е на цели 18 години. С нея се среща през емигрантските си години в Града на любовта. Както самият той признава, първоначално я завел в Макдоналдс, но след срещата им там тя престанала да му се обажда. На следващия път я поканил в скъп ресторант и японката започнала да омеква.

„В колкото по-класни заведения я водех, толкова повече се отваряше към мен”, разкрива актьорът. В Париж той е работил какво ли не – от шофьор на автобус, през секретарка. Впоследствие развива собствен печеливш бизнес, но актьорската професия започва да му липсва. По тази причина той започва все по-често да си идва в София и да поема ангажименти, а уикенда да лети обратно при семейството си. Докато не се влюбва в Шани.

Актьорът и журналистката дълго време се крият от хорските погледи, но накрая връзката им излиза на бял свят.

„Ще направя всичко възможно Али да не страда. С баща й ще вземем най-правилното решение за бъдещето ни", категорична е Шани. Билалов е по-мълчалив пред близките си, но също толкова убеден, че трябва да започне отначало в любовта.


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

Розалия

Г-жо Гюзелева,очевидни при вас са2 неща:липса на интелект и респективно пълна скука ,и лоша визия( трагична прическа!!!) Първото се знае че е непоправимо,но постарайте се за 2то!!!Защото сигурно ще се пенсионирате на екрана на БНТ

22.07.2016 15:45:02

Elchinova

Така и няма да разбера как лице, толкова лишено от очарование - при това е малко грозновата и не много интелигентна, тя само поема написани реплики, може да бъде лансирано все по-нагоре? Надявам се все пак някой да се усети за все по-ниския рейтинг на нейните "излъчвания", и да сложи "Шани" на ######### длъжност - без визия.

28.08.2015 20:46:52

анонимен

Шани е много секси. Искам да я ##### в ####### . Искам да си изпразня големия и надървен хуй в нейната ######

15.02.2014 16:06:00

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.