Неизвестно предсказание на Ванга

20.04.2012 11:16   3   78780  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Анна Кълцева

Неизвестно предсказание на Ванга

Неизвестно предсказание на Ванга взриви научните среди у нас и в Русия. В началото на 1988 г. петричката пророчица Ванга предсказва, че „ще мине много време, докато дойде Осмия - той ще подпише окончателния мир на планетата”. Това пророчество, известно на малцина, до момента има различни тълкувания, но сега учените го дешифрираха и ако тълкуванието се окаже вярно, то съвсем скоро човешката история ще поеме по нов път.

Според руски учени Осмия е всъщност осмият член на Г7 – групата на най-развитите в индустриално отношение държави на планетата – Франция, Германия, Италия, Канада, Япония, Великобритания, САЩ и Канада. Осмият член е Русия. В подкрепа на тълкуването, че именно Москва ще направи така, че войните на планетата да спрат, се припомня още едно предсказание на Ванга. То е направено през 1979 г. и гласи: „Всичко ще се стопи като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия... Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане властелин на света”.

Пак в онези години Ванга предсказва, че „Русия отново ще стане велика империя, преди всичко империя на духа и чрез нея на Земята ще се наложи 1000-годишен мир. В тези думи на пророчицата привърженици и отрицатели на новия стар руски президент виждат именно Владимир Путин. Предстои му нов шестгодишен мандат начело на най-голямата държава в света и нищо чудно да станем свидетели на негови действия за намаляване на оръжията и военните конфликти по света.

В момента например Русия е тази, която прави всичко възможно да не се стигне до конфликт между Израел и Иран заради ядрената програма на Техеран. А известно е, че единственото място, споменато в Библията за бъдещ конфликт, който ще доведе до смъртта на много хора, е река Ефрат, около която е разположена държавата Иран.

Известно е, че Ванга е на особена почит в Русия, след като се разбра, че тя е предсказала трагедията с подводницата „Курск”. Петричката пророчица има верни предсказания и за рухването на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк през 2001 г. За това тя казва през 1989 година: „Страх, страх! Американските братя ще падат, накълвани от железни птици. Вълци ще завият в храстите и невинна кръв ще се пролее като река”.

Някои български политици си позволиха преди години да се посочат именно като Осмия от пророчеството на Ванга. Това направи през 2005 г. лидерът на „Атака” Волен Сидеров, като промени думите на оракулката така: „Осем години, след като си отида от този свят, ще се изпълни времето на Осмия. Той ще проповядва истината из страната и много хора ще разберат и ще повярват на думите му. Той ще промени България”. Вестникът на Сидеров дори си позволи да се позове на свидетелства, без обаче да има смелостта да назове името на източниците.

Медията на националистическия лидер написа през 2005-а: „За тези думи на Ванга свидетелства близка до пророчицата жена, която пожела да изпишем само инициалите й М.А. Попитана дали под Осмия има предвид царя, Ванга категорично отвърнала, че няма да е той. Според пророчицата Симеончо имал лоша карма от рождението си. „Идваха да ме питат за него тогава хора от двореца. Казах им да му вържат червена панделка над люлката, но не ме послушаха”, отвърнала Ванга. Народно поверие гласи, че червеният цвят гони злите сили и предпазва от уроки.

За Осмия Ванга казва още: „Той ще бъде обичан от честните и мразен от нечестивите. По дирите му ще пуснат потеря, която ще търси начин да го предаде и да му причини зло, но него Силите го пазят, защото е пратен”. Така завършва атакаджийската интерпретация на пророчеството на баба Ванга.


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

ogmios

masonskata loga e ot sedem tchoveka.osmiat si tchaka parite ot lotariata.imenno toy shte podpishe mirut vuv sveta

13.07.2013 20:28:17

ogmios

osmiat ne e putin a e Vladimir edin vnuk na prabulgarska tataria

13.07.2013 19:31:42

anna vasileva

vseki razli4no talkyva

06.07.2013 17:40:49

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.