Би Ти Ви: Сгрешихме! Извинявайте!

28.06.2012 08:47   0   4425  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Би Ти Ви: Сгрешихме! Извинявайте!

Би Ти Ви призна, че е допуснала грешки в отразяването на протестите срещу Закона за горите и се извини на зрителите си. Вчера СЕМ излезе със становище, че телевизията е отразила тенденциозно протестите срещу Закона за горите, но въпреки това не е нарушила Закона за радиото и телевизията.

”Допуснахме грешки в отразяването на протестите. Въпреки липсата на умисъл, те предизвикаха разбираемо недоволство у част от нашите зрители и създадоха погрешно впечатление за тенденциозност в представянето на събитията по Би Ти Ви. Извиняваме се на зрителите, които са се почувствали подведени и засегнати. Разбира се, грешките са анализирани и има наложени санкции. Телевизията ще вземе всички необходими мерки те да не се повторят”, пише в специалното изявление на медията.

Оттам добавят, че недоволството към грешките на Би Ти Ви по време на гражданските протести било употребено от определени икономически, политически и медийни кръгове. Категорично възразяваме на спекулациите за преднамерена и умишлена тенденциозност от страна на Би Ти Ви, заявяват още от медията.


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.