Марчело Джотолов: Беден съм

30.06.2012 17:29   0   18030  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Марчело Джотолов: Беден съм

Беден съм и почти не ми остана семейство. Разделихме със съпругата ми през есента юридически, преди няколко месеца фактически. Останаха ми шепа приятели, помагат ми майка ми, баща ми и сестра ми. Тази изповед направи в ефира на Нова телевизия сочения за част от родния Октопод Марчело Джолов.

Той категорично отрече да е пребивавал фиктивно в „Пирогов” и да е броил 5 бона рушвет, за да не се яви на дело, а да остане в болницата. „Не бях сам в стая, имам снимки, епикризи, документи”, обясни още Джотолов и допълни, че се е подхлъзнал на лед и така е контузил крака си. „Беше безкръвна операция, лепиха ми там нещо на менискуса” , обясни случая той и заяви, че е имало и свидетели на падането му. Джотолов разказа, че вече навсякъде ходи с придружители, за да не му скалъпят някакво ново обвинение.

„Познавам Антон Петров, но не в качеството, в което е обвинен при последния арест. Когато се запознахме, той беше директор в "Лев инс". Антон Петров има две висши образования, едното е по ядрена енергетика”, коментира Джотолов познанството си с другия обвиняем по делото „Октопод” Антон петров – Хамстера, който бе заключен във вторник по подозрение в трафик на жива плът за чужбина, както и за склоняване към проституция.

Джотолов не отрече и приятелството си с Алексей Петров и бе категоричен, че всичко , което му се е случило е заради тяхното познанство. „Познавам го и затова си патя”, лаконичен бе Джотолов. Той не се смути от въпроса дали би станал свидетел срещу бившата барета, за да се измъкне от правосъдието. След няколкосекундно мълчание и размисъл, Джотолов заключи:”Хипотетично би могло да се случи, но на практика –едва ли. Трудно се спи с такова нещо, а напоследък едиственото, което ми остана е сънят.”


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.