Княгиня Калина става българка

25.01.2013 10:40   14   21000  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com
Обновена: 25.01.2013 10:54

Канят царската дъщеря за национал по конен спорт

Княгиня Калина става българка

Княгиня Калина получава наш паспорт. Снимка: Булфото

Княгиня Калина се кани официално да става българка. Дъщерята на Симеон Сакскобургготски се надява всеки момент да получи наш паспорт. Тя може да стане национална състезателка по конен спорт.

Царската щерка каца в София в неделя заедно със съпруга си Китин Муньос и сина им Симеон Хасан. Семейството ще отпразнува тук на патерица рождения ден на Калина, който беше на 19 януари. За да одобрят молбата й за български паспорт, й се наложило да събира документи от Мароко, Испания, както и да докаже сватбата си у нас.

При положение, че единият й родител е българин, тя би трябвало само да поиска натурализация и не би имала проблеми да получи гражданство, твърдят от правосъдното министерство. От федерацията по конен спорт пък я чакат с нетърпение. Тя може да бъде картотекирана в клуба в Нова Загора, където вече е яздила заедно със сина си. Това шефката на клуба Йонка Максимоваще на среща със Сакскобургготски. Ако Калина се съгласи, ще й бъде предложен расов кон от немската порода Холщайнер. Царската щерка е известна като много добра ездачка. Наскоро се е сдобила с четири расови коня, които й подарила дама със синя кръв.

В неделя семейство Муньос ще остане в софийската резиденция „Врана". След това четиримата се местят в Царска Бистрица в Боровец. Там ще карат ски. Царският внук навършва 6 години на 14 март.

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

Митеран

Как да ги разпознаем глупаците? Много показателно за Циментовите глави със сбърканите чипове е,че не разбраха,че Царя вкара България и Румъния в НАТО и ЕС с много дебели свои връзки,каквито се оказва,че и Турция няма.Това членство на България и Румъния в НАТО и ЕС даде възможност да се получат безвъзмездно милиарди ЕВРО за инфраструктурни проекти и много други предимства.Само червена мафия се уплаши и оклевети човек,зад гърба на който седят тези, които строят новия световен икономически ред.Същите тези от Запад, които се спазариха с Горбачов в Малта "комунистите" заедно с прислугата си да останат на власт, решили са го още много преди да ги има измислените СДС-та и ДПС-та и &.Но тази наша посредствена простащина днес и тук не остана незабелязана и без негативни последствия за всички нас българите.Като начало ни изобразиха в Брюксел като комунистически кенеф с червено синя канализация.Днес ни гонят от всякъде.Въпрос на време е всички престъпления извършени срещу България и българският народ да бъдат осъдени

03.02.2013 23:49:25

TARNOVSKA KONSTITUZZIA

Republukata E PALNA NAZZIONALNA KATASTROFA...STIGA republikanski IZMAMI i LAZZI... Republikanskite LAZZI za ZARSTVO BALGARIA...a V ZARSTVO BALGARIA sme IMALI 2 -3 PATI PO-GOLEMI ZAPLATI ot Garzzia,Turzzia,Sarbia i Rumania...A SEGA priNEZAKONNATA republika KAK E...???????...

02.02.2013 14:41:44

Време ли е

За разлика от циментовите глави със сбърканите чипове, Бойко знае,че Царя вкара България и Румъния в НАТО и ЕС с много дебели свои връзки,каквито се оказва,че и Турция няма.Това членство на България и Румъния в НАТО и ЕС даде възможност да се получат безвъзмездно милиарди ЕВРО за инфраструктурни проекти.Само червена мафия се уплаши и оклевети човек,зад гърба на който седят тези, които строят новия световен икономически ред,но тази простащина не остана незабелязана и без лоши последствия за нас.Като начало ни изобразиха в Брюксел като комунистически кенеф с червено синя канализация.Сега ни преследват по цяла Европа като безнадеждни тъпанари.Въпрос на време е всички престъпления извършени срещу България и българският народ да бъдат осъдени.

02.02.2013 03:09:52

ZARSTVO BALGARIA

Идеята на Европа е, България да бъде икономически слаба страна от Третия свят (без нефт, газ, АЕЦ, собствено производство) с евтина работна ръка, евтин алкохол, евтини жени и достъпен туризъм...TOVA se GARANTIRA ot NEZAKONNATA republika,S FALSHIVIA "referendum"1946 godina,KOGATO BOGATOTO ZARSTVO BALGARIA e NASSILSSTVENO ZAMENENO ot ZZALKA i MIZZERNA republika na ZZLOTO...

26.01.2013 00:18:16

Диди

Иван Иванов, от Швеция или от Горубляне, не ме замесвай! За всички е ясно: ББорисов, човекът-партия ще падне от власт. И България ще оживее.

25.01.2013 20:32:35

Иван

Г-н И.Иванов от Швеция преди време го каза добре: Борисов за мен е ниско интелигентен охранител, който по стечение на обстоятелства стана премиер на България. Което ми е малко неудобно за българския народ, но е факт. Често си мисля,че не съм част от този народ. Хората, които вършат цялата тази свинщина наоколо , не са моят народ. Същият той, който си хвърля боклуците от балкона и слуша чалга, си избра този премиер. Но нямам друг избор, освен да го търпя, защото мнозинството го е определило за такъв.

25.01.2013 20:28:40

Иван до Диди

Друсло, при управлението на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски нямаше такива неща. Време е Н.В.Цар Симеон Втори отново да вземе властта, за да доунищожи злините на Иван Костов, причинени на милата ни Родина! Мила Родино-о-о-о-о, ти си земен рай-ииииии!

25.01.2013 20:13:52

Иван

Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал гальовно син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

25.01.2013 20:06:52

Иван

Ако злобата на българина се котираше на борсите, убеден съм, ще бъдем по-богати и от арабите. Защо тези пишештите по долу, продължават да живеят с мисълта, че всички трябва да бъдат РАВНИ, не РАВПОПРАВНИ ами РАВНИ, това са призиви от 50-те и 60 те години на "прекрасния" комунизъм?

25.01.2013 18:25:10

Аз

Само тая ни липсваше! И по какъв спорт ще е националка? Имаме си бая националки по Околовръстното, може пък там да се прояви.

25.01.2013 17:55:53

Оле

Що бе, та каква е? Нали е дъщеря на българския ни цар......Нещо май се клатят за имотите, оня езуит пак е намислил нещо.

25.01.2013 15:17:15

Самуил от борда на Дачков

2001. Дойде Негово Величество Мадридският Кретен Говно II Сакскобургготски, с образование на сержант и с размит мозък, добит от многовековни кръвосмешения. А простите образовани и необразовани българи му втикнаха Родината ни с радостта на идиотите. Ще има ли възмездие или поне обикновена справедливост и този кучи син Сакскобурггота да си поеме пътя в тъмното и завинаги? Този Кретен управляваше страната ни с онзи боклук Доган и „роди“ сегашния хубавец – мутрата Борисов. ####### ви гнусни анти-Български боклуци. Бъдете проклети.

25.01.2013 14:05:24

Sin

Царският внук Хасан !?!? След като продаде и Корона, и династия, и традиции, т.нар. царски комуноиден слуга хариза и името на внука си на някой си крал Хасан от някъде в ######## Отново за пари. Срам за България, срам за идните поколения е това нищожество !

25.01.2013 12:12:10

Княгиня Калина :

Имате късмет, че баща ми ви е Цар!

25.01.2013 11:24:12

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.