Варна обяви гражданско неподчинение

03.03.2013 11:57   16   9795  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com
Обновена: 03.03.2013 12:06

Бунтовниците се заканиха да не плащат сметките за ток

Варна обяви гражданско неподчинение

Варна обяви гражданско неподчинение. Бунтовниците в морската столица се заканиха, че няма да плащат сметките си за ток. Стотици хиляди варненци се събраха пред сградата на общината във Варна, откъдето започна протестното шествие.

Недоволните поискаха да се гласува за свикването на Велико народно събрание, преди да бъде разпуснат парламентът.Те се обявиха за промяна на Конституцията, която да даде повече права на гражданите.

По-рано стана ясно, че ГЕРБ снема доверието си от кмета на града Кирил Йорданов, чиято оставка поискаха протестиращите.

 

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

наблюдателен

Г-н К. Йорданов се бори със зъби и нокти да остане на власт не толкова защото е алчен - хайде още 5-6 милиончета не са толкова важни! Като го избраха отново, той е вложил дестки милиони в тимаджийски афери с надеждадата, че ще ги утрои. Но сега, ако го изритат от власт, ще загуби всичко. Е те това е битката! Тимаджиите ще му бият шута и Кира потъва в дългове. Така че, вероятно и тимаджиите не плачат за него. Ех, г-н Йорданов, не знаехте ли какъв ще ви е краят!

03.03.2013 21:31:23

иванка

Докато, Доган и Симеон бяха на власт Варна бяха добре и Киро беше най успешният кмет в България!После при трое. . зата коалиция парите за Варна понамаляха, но пак имаше в повече в сравнение с останалите общини!Сега централната власт спря кранчето и Киро стана лош, което навежда на мисълта, че успешен кмет е този, който е долюбван от правителството!

03.03.2013 15:51:23

Браво Варна

браво морски!

03.03.2013 15:39:37

Кирил Йорданов

Ние с Костов прекалихме. Трябваше да внимаваме като крадем, а ние - безогледно!

03.03.2013 15:39:07

Долу костовистко-лукановата

конституция. България - на българите, другите кой на където види.

03.03.2013 15:37:55

Варна - столица на България!

Дава пример за национално достойнство. Дръж се Варна всички теб гледат!

03.03.2013 15:36:53

СДС, Кобурготски и бойковистите

ВЪН ОТ BG!

03.03.2013 15:35:28

ЕНП

са евро-костовистка пасмина без авторитет в Европа. Цяла Европа и Русия е на митинги от седмица заради политиката на ЕНП и производните й. Долу ЕНП, Смърт за СДС!

03.03.2013 15:34:24

?????

Малко инфо за "лидерите" на протестиращите: Ангел (Че) Славчев. https://www.facebook.com/angel.ce.14 -член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ. – “Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране” (в.Дума). 15.12.2012: Избран за: „Координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”. Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната. Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу…възрастните хора! Янко Петров https://www.facebook.com/ianko.petroff Свързан със СИЛА… Чест гост на телевизия СКАТ. Людмила Манова https://bg-bg.facebook.com/ludmila.manova организатор на протеста в Благоевград. Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”. http://novinite.bg/articles/30379/Lyudmila-ot-Blagoevgrad-na-Kongresa-na-BSP-Pokajete-che-ste-na-stranata-na-horata Людмила Манова от Благоевград участва в 48-ия Конгрес на БСП в НДК. Дончо Дудев https://www.facebook.com/doncho.dudev е от НОВА СИЛА. Един от главните организатори. Активист е на гражданското движение “Протестирай”. Мениджър в месарска фирма, очевидно в добро материално положение. Той твърди, че е професионален мениджър на протести! http://www.regal.bg/show.php?storyid=1204046 - Откога и защо произвеждате колбаси от конско месо? НОВА СИЛА http://novasila.org/ председател: Антон Георгиев Сираков. http://www.skat.bg/products.php?type=5&genre=2 http://novasila.org/flag.png Статии в сайта: -Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин. -Всички българи – на референдум! И да гласуваме с „ДА”!

03.03.2013 12:21:51

Седесарски дебил

Към кого се обръщаш? Кой нормален българин ще ти чете кенефните откровения. Пусни водата и се разкарай.

03.03.2013 15:32:13

-1 0

Stambo

Тъкмо се бях омърлушил от липсата на ведри, радостни и позитивни новини- и вот тебе прекрасная новость от столицата на евроатлантическа България-твърд бастион на западната цивилизация. Бюст-паметник на генерал Йосиф Владимирович Гурко беше открит в събота в столицата в градината до Софийската градска художествена галерия, на ъгъла на ул. “Гурко” и ул. “Княз Александър I”. Паметникът е дело на скулптора Григорий Потоцки иев представлява бронзов бюст, висок 1.30 метра, поставен върху двуметрова кръгла мраморна колона, уточняват от Столичната община. Маладцы! Ну, просто замечательно! Так держать! Да здравствует! Наконец руски паметник в Болхарската Задунайка! Че то досега нямаше хич ни един за цяр поне, че като ни се прииска да полижем окупаторски сапоги, да знаем къде. Отдъхнах си накрая… Сега сериозно. Посланикът на Полша незабавно трябва да направи демарш пред марионетните на Кремъл власти в София, и Полша официално да информира Брюксел за поведението на държава, която възхвалява един изверг, който е признат като военнопрестъпник и осъществител на геноцид над полския народ. Свидетел- българският патриот ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ!Ама Хурко нещо нали ни освобождавал.. Глупости-аргументът им е същият, с който арабите официално издигаха паметници на Хитлер от Алжир до Сирия,защото той избивал враговете им, та трябваше да ги озаптява международната общност. Народ, който почита чужди палачи като собствени “освободители”, не заслужава свобода! Той и не се напъва да я получи, в скоби казано.И му личи по всичко.

03.03.2013 14:26:42

СССРейчо

Поне 99% от Електромерите са изправни и измерват точно. Или мразят чужденците и ги предпочитат пред родната мафия ???? Вместо да НЕ си плащат сметките, да изгоняп поне кмета си мафиот !!! ЗАЩО във Варна не отидат да протестират пред офисите на ТИМ, която заграби част от Морската градина, важни бизнеси и цели сектори по мафиотски начин ??? Или в Бургас пред офисите на Златев-Лукойл, които ни изсмукват чрез горивата ??? Или в Пловдив пред офисите на Георги Гергов ??? Или в София пред централата на БСП, заради заменките и ограбването от енергийната мафия ???

03.03.2013 14:11:16

луд

комунистът козината си мени но нравът не!ето ипълзяха спящите клетки и веднага оглавиха протестите.мениджър на протести-ти да видиш и да се чудиш!ами малкото лайно АНГЕЛ той не бил комунист.ами какъв се бе лайнар!я си виж автобиографията!и ти ще водиш протестите.все едно вълка да води агнетата!вместо да го ###### те се водят по акълът му!еми страдайте

03.03.2013 13:49:49

WC

http://www.youtube.com/watch?v=vv1dZY321hc

03.03.2013 13:31:52

До ????

Чест и гордост е за всеки бьлгарин да обича Русия! Страната освободила ни от 500 годишно турско робство! Аэ сьм сьщо против добивьт на шистов газ в Бьлгария. Не предизвиквайте злоба сред хората, беднотията и факта, че Костов унижощи селското стопанство, промишлеността, поминькьт на хората, са причината за бунтовете. Пьлна подкрепа! ЕНП вьн от Бьлгария

03.03.2013 12:33:24

Вьн ЕНП от Бьлгария!

EНП вьн от Бьлгария!

03.03.2013 12:13:54

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.