Отвлякоха дъщерята на Брендо

05.03.2013 08:15   5   16110  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Десислава Георгиева
Обновена: 05.03.2013 10:09

10-годишната Лaра похитена на столичния бул. “Александър Пушкин”

Отвлякоха дъщерята на Брендо

10-годишната Лара (вдясно) и сестричката й

Трима маскирани бандити, въоръжени с автомати, отвлякоха дъщерята на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо. 10-годишната Лaра е похитена на столичния булевард "Ал. Пушкин" минути след 7:30 тази сутрин, когато заедно с охранителя си Борислав Ценов отивала на училище.

Лaра била причакана пред дома си. Излязла от къщата, пред която с жълт автомобил да я вземе дошъл 36-годишният Ценов, който се грижел за сигурността й и трябвало да я откара на училище. В този момент пред къщата спрял черен джип БМВ X5, от който излезли трима маскирани мъже и нападнали Лара. "Лягай на земята", изкрещели нападателите. Лара се подчинила, а гардът й се опитал да я спаси и бил прострелян на две места в областта на белите дробове. Момичето е натъпкано в БМВ X5, което отпрашило в посока Околовръстното шосе на столицата.

"Номерата на БМВ-то са от друг автомобил, регистрацията е софийска и най-вероятно джипът е краден", съобщиха за "Всеки ден" от МВР.

Ценов е с две прострелни рани и е откаран във Военно-медицинска академия. "Мъжът е стабилизиран и засега няма опасност за живота му", коментираха от болницата. Пред разследващите охранителят успял да каже: "Лара не е ранена, стреляха само по мен". Въпреки че похитителите са били въоръжени с автомати, гардът е прострелян с пистолет "Макаров", за което свидетелстват двете гилзи, намерени на местопрестъплението.

Всички изходи на столицата са блокирани от полицията.

Евелин Банев-Брендо е подсъдим в дело за пране на пари. Той бе доведен в България от Милано, където италианските власти също го разследват за трафик на наркотици. Брендо бе отведен в Софийския затвор, където чака делата си. Бившата му жена Моника Добринова, която е майка на отвлечената Лара, бе засечена преди седмици да носи храна в затвора на Брендо.

На 15 февруари Софийcкият грaдcки cъд поcтaнови 7 години и 6 мeceцa зaтвор зa Eвeлин Бaнeв-Брeндо. Cочeният зa „кокaинов крaл" e обвинeн зa оргaнизирaнe нa прecтъпнa грyпa и прaнe нa над 2 млн. евро от контрабанда на наркотици.

На Банев е наложена и глоба от 30 000 лева и девет години лишаване от право да бъде управител и да осъществява търговска дейност. Освен това съдът реши, че Евелин Банев трябва да възстанови сумата от 21 млн. лева, изпрани чрез наркотрафик. Заедно с Брендо прeд cъдa ca изпрaвeни и бившaтa мy жeнa Моникa Добриновa, вдовицaтa на Константин Дишлиев - Дecиcлaвa, която е сестра на Моника, и доведеният брат на Брендо Cимо Карaйчeв, които полyчихa 3-годишни ycловни приcъди.

Cъдeбният зaщитник нa Брeндо aдвокaт Инa Лyлчeвa зaяви, чe щe обжaлвa приcъдaтa, тъй кaто според нея нямa докaзaтeлcтвa зa извършeно прecтъплeниe, a в обвинeниeто имaло ceриозни пропycки. Присъдата на Евелин Банев може да бъде обжалвана пред Софийския апелативен съд.

 

 

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

КАНАДЕЦА

БАЩАТА МОЖЕ И ДА Е БОКЛУК,НО ДЕТЕТО НЯМА НИКАКВА ВИНА!

06.03.2013 01:51:35

kaka

Бащата може да е всякакъв, но детето е дете. Срам и позор!

05.03.2013 23:11:44

Читател

Съжалявате всички детето на този нарко-дилър Брендо, а случайно да съжалявате хилядите деца които той трови със дрогата която внася в България и дрогира нашите деца, и дали този боклук Брендо ги съжалява ? Както се казва в поговорката децата изплащат греховете на родителите си...

05.03.2013 09:34:33

Читателка

Ами като си "читател" къде прочете, че съжалявамЕ (че и в мн.ч.) детето на дилъра. Даже и да е така, никъде няма написано такова нещо. Така че не си никакъв читател, защото не можеш да четеш несъществуващи неща. Просто си интригант

05.03.2013 12:38:00

-1 0

Командо

Това е само работа на Цецо, предупреждава Брендо да си държи устата затворена за бойковите далавери.

05.03.2013 12:35:39

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.