ДПС издига кандидат-депутати отдолу нагоре

14.03.2013 13:54   2   5483  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com
Обновена: 14.03.2013 13:59

Първото сито за избраниците ще бъдат местните организации

ДПС издига кандидат-депутати отдолу нагоре

Снимка: БГНЕС

ДПС ще издига кандидат-депутатите си отдолу нагоре, реши Централният съвет на партията. В листите се очаква да попаднат нови лица.

Кандидатите за народни представители ще се издигат най-напред от местните организации на ДПС, практически от всеки член на партията, каза лидерът Лютви Местан.

Първото сито за избраниците ще бъдат разширените заседания на общинските съвети, където от всички издигнати ще се номинират до три имена. Лидерът обясни, че когато са издигнати повече от трима - 10, 15 или 20 души, на разширеното заседание с гласуване ще се изберат трима. След това областните съвети ще подреждат номинираните по азбучен ред и ще проверяват дали те отговарят на условията.

Последният етап ще е в Централния изборен щаб на партията, който ще подрежда листите. Лютви Местан се похвали, че това са процедури в партия със сериозна вътрешнопартийна демокрация. Той призова да се наблюдават процесите в другите партии и прогнозира, че най-демократични ще се окажат именно в ДПС.

Издигането и номинирането на кандидати в ДПС трябва да приключи на 25 март.

 

 

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

Де да беше виц

Един човек влиза в супер “high-tech” бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: -Колко е Вашето IQ?. Човекът отговаря: -150. ... ... Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва "IQ=30" Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва: -"И к'во прайме ся? Пак ще гласуваме за БСП и Атака, нали?

25.03.2013 15:30:46

Кандидат помак

Когато това стане аз ще си сменя името от Асен на Мустафа и ще глусувам доживот за ДПС! Само дето нещо работата ми се види уйдурмаджийска и не съм много сигурен, че бейвете от Кърджалийско и Делиормана ще сдадат конаците току-така...

14.03.2013 14:30:56

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.