Божинов изтрещя, гаври се с националите

23.08.2013 12:49   1   13425  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Илиян Мицански е селяк, отсъди бившата футболна надежда

Божинов изтрещя, гаври се с националите

Валери Божинов

Докато чака да си намери нов отбор, Валери Божинов се чална. Бившата футболна надежда взе да се гаври с неколцина играчи от националния отбор на България. Повод е мачът с Македония, загубен от нашите с 0:2. Божинката, който в момента е аут от състава, обсипа с подигравки футболистите. Според него тимът ходил само на разходка до Скопие.

Единственият пожален е капитанът на националите Ивелин Попов. „Само капитанът беше май, а вие всички други бяхте на разходка май, а? Селяка Мицански! Вика ми - Божи, раздвижих играта малко. Викам - да, ама за македончетата", пише Божинов в една от социалните мрежи. При това неграмотно и на „маймуница" с латински букви.

„Байкушенко, той май само куфарите носи", продължава Божинов. Най-вероятно „Байкушенко" е някакъв прякор на Мицански и идва от бившия шеф на „Пирин" Петър Байкушев, който се явяваше навремето нещо като ментор на футболиста.

Източник от националния отбор твърди, че Божинов го е яд на Мицански. Именно нападателят на германския „Карлсруе" в момента заема мястото, което преди това принадлежеше на Валери. Затова безработният нападател му се подиграва, разясниха от тима.

На една от снимките си Валери се е пуснал гол със смъкнати гащи чак до оная му работа. По този повод защитникът на „Литекс" Николай Бодуров го е заял, че тотално се е сдухал. Божинката обаче подкарва и него за играта му в мача срещу „Левски" (1:1). Бодуров игра доста зле, а съдията дори му спести червен картон и дузпа за нарушение срещу Цветан Генков още в първата минута.

„Генков, охохо...Какво те направи, майко мила, какво те направи Цецко! Срам, две дузпи", пише Божинов. Той добавя, че може да се снима както си иска. „Аз мога да си го позволя, а ти пази Генков", продължава Валерка.

Кариерата на Божинов пропада с гръм и трясък. Нападателят, когото навремето специалистите брояха за голяма надежда, има договор със „Спортинг" (Лисабон). Португалците обаче се чудят как да го изгонят заради огромната му заплата. В момента Валери уж тренира от дъжд на вятър в София, но по-често кисне по заведенията.

 

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

kaka

Разхайтена работа. Не става за нищо вече.

23.08.2013 13:50:32

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.