Карбовски подлъгал Мутафова

27.11.2013 21:50   12   26423  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Стояна осъзнала, че на записа е прекалила със спомените си за Парцалев, водещият я уверил, че няма да ги излъчи

Карбовски подлъгал Мутафова
  • <p>Снимка: Булфото</p>

Мартин Карбовски е виновен за грандиозния скандал, в който Стоянка Мутафова посочи колегата си Антон Радичев за любовник на покойния Георги Парцалев. Той е бил помолен от великата актриса да изреже думите й, но я подвел и не спазил обещанието си, научи в. „Всеки ден".

В интервю на запис Мутафова си спомни как Радичев бил едно от младите гаджета на Парцалев, което предизвика бурна реакция в гилдията, последваха и упреци към Стояна, че не си мери приказките и не знае какво говори. Самият Радичев в интервю за „Всеки ден" заяви, че е потресен от признанията й, дори ги обясни с факта, че е изкукала.

Още докато изричала думите, Мутафова се усетила, че прави гаф. Затова веднага след записа дъщеря й Муки звъннала по телефона на Карбовски с молба да изтрие точно тази част, тъй като „не било редно на тия години да се създават конфликти". Водещият дал дума и обещал, че нито един от спомените за Парцалев и Радичев няма да намери място при монтажа на интервюто. То било взето преди излъчването му и затова Мартин успокоил Мутафова, че ще има достатъчно време да представи разговора им така, че да не засяга по никой начин темата.

Близки на госпожа „Стихийно бедствие" обаче не повярвали на дадената дума и пак позвънили на телевизионера, за да му напомнят, че трябва да се намеси при обработката на интервюто. За втори път Карбовски тържествено се заклел, че скандалните приказки ще бъдат изрязани и повторил многократно, че за нищо на света няма да причини главоболия на великата актриса: „Обещал съм, всичко ще бъде наред, не се притеснявайте за това. Думите за Парцалев и Радичев ще бъдат изрязани и ще си останат между нас", натъртил на няколко пъти журналистът най-любезно.

Затова Стояна седнала спокойно да гледа в неделя вечер предаването на Карбовски. Тя обаче останала в шок, като чула думите си, неволно изпуснати преди седмица. Почувствала се предадена и излъгана и дала дума никога повече да не говори с журналисти.

Роднините и приятелите на Мутафова са категорични, че Стояна не е искала да навреди нито на Радичев, нито да хвърли кал по покойния Парцалев, който бе един от най-близките й приятели. Тя е възрастна жена, прекарва повечето време в спомени, които иска да запази. Затова и се изпусна пред Карбовски, но сега горко съжалява, кълнат се хора от най-близкото обкръжение на 92-годишната театралка. Те не могат да простят на журналиста, който уж се обявява за най-върлия противник на жълтата преса, и директно го обвиняват в гавра с актрисата. Ако беше удържал на думата си, щеше да спести доста главоболия и на Мутафова, и на Радичев. Той обаче е готов на всичко, за да направи скандал, въпреки че яростно плюе колегите си, когато те се доберат до някоя сензация преди него, кълнат го почитатели на Мутафова.

„Стана голяма глупост! Мама е много притеснена. Подведоха я. Трябваше този пасаж да се изреже. Не че е казала лъжа, но от този конфликт няма никаква нужда", заяви вчера пред „Всеки ден" дъщеря й. Тя е бясна на Антон Радичев, че е нарекъл майка й „изкукала". „Може ли да се приказва по този начин? Предизвиква ме и мен да си отворя устата. И аз знам много", избухна Муки.

По същия начин Карбовски постъпи и с Георги Калоянчев, чиито дни буквално скъси с интервю, в което Калата призна, че Парцалев е гей. Цялата гилдия скочи срещу него, а съпругата на Калоянчев Валя обясни, че водещият е изнудил болния й мъж да направи признанието. „Ситуацията го доведе до срив! Откакто го прецака с онова интервю, Калата изведнъж се срина. Този Карбовски... за мен той е един Мефистофел", изплака в началото на годината Валя Калоянчева.

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

дядо Клецан

Ех ,какви бурни спомени имам от баба Тонка! За какво мислите на Тони Радичев му викаме баба Тонка? Като беше млад какви устни изпълнения правеше! А как "въртеше" като се събирахме на 02.02 в Горна Баня в топлия басейн! Ех мечта -булка беше баба Тонка ама на стана дърт ######

28.11.2013 16:09:04

колега

Радичев,ако продължаваш да обиждаш Стояна,вече официално ще ти казвам ##################

28.11.2013 14:02:48

наблюдател

Моля да не си позволявате на триете коментара ми, ако претендирате за свобода на словото???.....След изтритото наново пиша, че съм погнусен от цялата помия, която се излива, както от артисти, така и от журналисти....Това ли е "цената" да си известен....Парцалев беше и си остава най-добрият комедиен актьор в България и е срамота да се излива толкова мръсотия.....пишете за неговото актьорско майсторство, а не за някакви си дребнички страсти....

28.11.2013 10:03:26

аз

Радичев трябва да благодари на Стояна и Карбовски,защото името му от два дни е в медиите,а това не му се е случвало в иначе посредствения му актьорски алкохолен напън.А и Парцалев е отмъстен,което пък подкрепям!

28.11.2013 09:58:47

@@@

Не плюйте Мутафова Парцалев Радичев а Карбовски.Защото и той е готов за сензации да се надупи на всеки.

28.11.2013 07:03:43

Uchitela DUNOVZ - Zarstvo Balgaria

Dali v Kralstvo Belgia i v Kralstvo Holandia ne ZNAIAT kakvo Pravat ili v SHIBANATA republika NA bolgarskite komunisti-IDIOTI ot 1944 god.NE ssa naiassno...ZARSTVO BALGARIA E Imalo Standarta na Belgia i Hollandia predi 1944 god...Zaplatite v ZARSTVO BALGARIA na Uchiteli,Lekari,Sluzziteli SA bili 2 pati PO-GOLEMI ot Tezi v SHvezzia,Dania i Norvegia...SSega na KOA gara POSSLEDNA sste republikancheta-papurcheta-mehurcheta-Vazducharcheta...BILI sstignali 30 massto v Sveta PRESSTUPNATA republika na Ubiizzite i Kradzzite...Ha-Ha...Ami To OSTE 1910 godina Pri Balgarskia ZZar FERDINAND/ Stroitela na Savremenna Balgaria / ZZARSTVO BALGARIA E BILO na 10 Masto v Sveta I na 8 /osmo/ Masto v Evropa...

28.11.2013 03:12:06

хахахха

Много добре се е получило!Няма гаф!

27.11.2013 22:31:38

сас

Безобиден пияница е Радичев,всъщност алкохолик е вече.Това са тонове алкохол.А че е стартирал върху ####### на Парцалев-той е избрал този начин.Други мурви пък бяха на повикване на ЦК на БКП. И на тях не им личи сега.

27.11.2013 22:10:43

гнус ме е като го гледам Радичев!

Благодаря на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски, че като бях членка на НДСВ, Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски ме направи Полковник от Българската Армия. Полковник Лили Иванова. Мерси.

27.11.2013 22:09:52

Браво на Мутафова!

Гнусното не е дали Радичев е обратен,а че е оправял Парцалев ,за да го използва!И Стояна много добре му го върна сега,разкривайки "малката тайна" на мачото баба Тонка!Върна му го заради Парцалев!За което я поздравявам!

27.11.2013 22:07:38

дд

Стояна го каза в прав текст!В артистичните среди си бе така от край време. Може баба Тонка да не е ######## като сексуална ориентация, но ако нямаш роднини на които да се опреш, трябва да си на някого протеже за да изкласиш напред. Парцалев пък беше точно това...мръсен ##### с къл4ещи се меки китки ,но за сметка на това в подходяща позиция да те изтреля нагоре.Само му го хакаш в #### и...Такива като Парцала в днешно време са на голяма почит. Като се замисля,Парцалев си бе един Евгени Минчев за онова време.

27.11.2013 22:04:34

гнус ме е като го гледам Радичев!

Хайде,хайде!Винаги се е знаело ,че Радичев е бил гадже на Парцалев и че гнусно до е използвал ,за да влезе във ВИТИЗ и след това-хоп!директно в Народния театър!Този посредствен,опростачен и алкохолизиран смръдльо!

27.11.2013 22:02:24

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.