Цвета Караянчева - новата Фидосова

10.12.2013 07:57   2   17498  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

"Цвъката" смени "Ифата", шегуват се в ГЕРБ

Цвета Караянчева - новата Фидосова

Цвета Караянчева

Снимка: Агнес Асенова 

  • <p>Цвета Караянчева</p>
<p>Снимка: Агнес Асенова&nbsp;</p>
  • <p>Искра Фидосова</p>

Цвета Караянчева е новата Искра Фидосова. Макар препатили в ГЕРБ от И.Ф. се шегуват, че трябват около три Цвети, за да заместят убедително доста по-мащабната във всяко отношение Искра.

Караянчева е новото острие на ГЕРБ, което да командори по поръчка отгоре както по всички нива на партията, така и да влиза в директни сблъсъци с опонентите най-вече от парламентарната трибуна, научи „Всеки ден". „Устатата депутатка от Кърджали е истински последовател на бившата ни колежка от Монтана", сравняват гербери Караянчева с Фидосова. И Цвета според тях била точно толкова безпардонна, колкото и Искра.

Бившата „дружинна" на ГЕРБ Фидосова наскоро, както „Всеки ден" разкри, се завърна на партийното поприще. Мащабната политичка, която бе оттеглена от челните партийни редици заради скандала с инициалите И.Ф. в тефтерчето на вече бившия шеф на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, отново пое издаването на заповеди наляво-надясно и по лична молба на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Връщането на Фидосова се случи, тъй като партията го закъсала откъм оправни кадри, които да могат да се справят бързо и нахакано с тежката за ГЕРБ политическа обстановка. „Цялото оттегляне на Фидосова от политиката бе една лъжа за избирателите. Идеята уж беше да се види, че партията се прочиства. На практика Искра пак е сред най-силните хора и изпълнява поръчките на Борисов", констатираха разочаровани гербери.

По върховете на ГЕРБ обаче били наясно, че имиджът на Фидосова безвъзвратно е срутен. Затова новото решение на Борисов е И.Ф. да върти партийните игри задкулисно, а Цвета Караянчева да е параванът, острието отпред. „Двете са нещо като знаме. Фидосова е дръжката, на която се развява байракът Караянчева", върви поредна шега сред депутати на Бойко за новия тандем. И ако заради инициалите й И.Ф. наричат Фидосова „ифата", Караянчева пък се е сдобила с прякора „цвъката".

Цвета се прочу особено след като заради декларация, прочетена от нея, за малко не се стигна до бой между депутати от ГЕРБ и от „Атака" в пленарната зала. А самата Караянчева заяви, че Волен не може да я уплаши. Заяде се и със съществуването на парламентарни комисии, като попита ехидно: „Защо да не направим комисия за размножаване на колорадския бръмбар или пролетното равноденствие?". Пословични стават и битките й с червеното острие Мая Манолова, срещу която се изцепи: „Ако ние тупкаме топката, вие влизате направо с бутонките".

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

телефонист

Все още не мога да повярвам,че Цвета Караянчева е работила на секс телефон преди да се заеме с политиката.

10.12.2013 08:33:49

Градския

Е тая може и да е по-тъпа и злобна , но поне става за опъване !Ох на бати коконката , кой ли гербаджия те съблича?

10.12.2013 08:28:43

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.