Уляна Пръмова: С Митко напускаме заедно

13.03.2014 19:00   2   21885  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Диляна Маринова

Уляна Пръмова: С Митко напускаме заедно

Публицистичното предаване "Лице в лице" по bTV беше внезапно съкратено от час и половина на половин час. Това даде повод на водещия Димитър Цонев да напусне продукцията и медията изобщо. "Всеки ден" потърси продуцента Уляна Пръмова за коментар каква ще е съдбата на предаването и каква е причината за програмните промени в телевизията.

Г-жо Пръмова, какво ще се случи с „Лице в лице", след като Димитър Цонев спира да бъде водещ?

От понеделник предаването става половин час и само с един водещ - Цветанка Ризова.

Вие ще продължите ли да бъдете продуцент?

Не. Ние с Митко Цонев сме дошли заедно, на външни договори сме и напускаме и двамата. Половинчасово предаване няма нужда от толкова хора, едно е час и половина, друго е 25 минути.

Кога разбрахте за промените в програмата на bTV?

Преди два дни. Тогава ни съобщиха решението, а кога е взето от ръководството и с какви намерения, не мога да кажа, никой не ни е уведомявал. На нас ни дойде като гръм от ясно небе.

Посочиха ли причина, когато ви съобщиха новата схема?

Искат да имат по-голям рейтинг, пускат турски сериал на мястото на „Лице в лице". Макар че от всички публицистични предавания беше с най-висок рейтинг, очевидно на ръководството му трябва още по-висок. Но не ни е уведомило за програмните си намерения. Нещата ги научаваме изненадващо, на час по лъжичка и без някакви сериозни мотиви. Разделяме се в средата на сезона, по никое време.

Ще се опитате ли да продължите проекта си, ако ви предложат от друга телевизия?

Ще се опитам нещо да направя. Но е рано още да се вземат такива решения. Това е и въпрос на маркетинг, но ще се опитаме. Все пак това правим цял живот, няма как да отидем да продаваме на пазара. Но къде и как ще продължим, е рано да се каже. Във всеки случай няма да бъде в bTV.

Смятате ли, че зад решението се крият политически интереси?

В ръководството на една телевизия мотивацията би трябвало да бъде единствено от гледна точка на гледаемостта. Ако в една частна медия има политическо влияние, това не говори добре за нея. Нямам такава информация, затова и не искам да говоря в тази посока. Предаването бе рейтингово и всякакви хора са минали през него за година и половина, така че не можем да бъдем упреквани в някаква тенденциозност. Единственото, което ни казаха преди около 20 дни, беше да говорим по-малко за политика, защото хората се били пренаситили.

 


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай

УМЕН

ЦАРСКОТО КОМУНЕ ЦОНЕВ И ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА СНАХА, КАТО БАБА КУ ПРЪМОВА.. И ПОСЛЕ ЗАЩО, ПЛЮЕМ ЕДНИ А ЛИЖИМ ДРУГИ ПЪК НА ТРЕТИ СЕ СЛАГАМЕ...

14.03.2014 00:46:22

гражданин

Пръмовице Уляна, вземи си „журналиста” перача на пари Цонев, а може да вземеш и онова тъпо същество Вяра Анкова, което в момента е директор на БНТ и вървете в ТВ7. Вашето място е там в подкрепа на лайнара Бареков и плашилото Росен Петров.

13.03.2014 20:49:42

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.