Снимат “Оркестър без име” 2

15.08.2008 16:07   0   34725  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Vsekiden.com

Снимат “Оркестър без име” 2

Феновете на култовия филм “Оркестър без име” може да бъдат доволни, защото лентата ще има свое продължение. Снимките на “Оркестър без име” – 2 са планирани за следващото лято, научи “Всеки ден”. Актьорите Велко Кънев, Катето Евро, Георги Мамалев, Филип Трифонов, Павел Поппандов, Мария Каварджикова вече четат сценария. Ако всичко върви добре, то зрителите ще се радват на новия филм почти 30 години след първата част. Лентата на режисьора Людмил Кирков и сценариста Станислав Стратиев, която излезе през 1982 г., оглавява нееднократно класациите за най-любим български филм.

Всичко около екипа обаче е обвито в тайнственост и актьорите, които иначе с радост споделят бъдещите си планове, този път от суеверие не желаят да разкриват тайни от кухнята. Четем сценария, но за да не ни мине котка път засега не искаме да говорим, сподели пред “Всеки ден” един от актьорите. Може би, защото вече имаше няколко безуспешни опита да бъде заснето продължение, тъй като паради липса на пари снимките пропадаха и всеки път актьорите оставаха много разочаровани.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6CHbILSLgj0[/youtube]

“Оркестър без име” – 2 ще бъде заснет от български режисьор, който дълго време е живял в чужбина. Той е сключил споразумение с голяма европейска компания, което засега не му дава право да разкрива лично подробности около проекта, както и своето име.

Преди 30 години Станислав Стратиев пише сценария специално за четиримата актьори от "оркестъра" - Велко Кънев, Павел Попандов, Филип Трифонов и Георги Мамалев. Във филма те участват със собствените си имена и четиримата взимат уроци да усвоят техниката на изпълнението. Сега вече ще им е значително по-лесно да си припомнят научените музикални умения. Ролята на певицата Рени е дебют в киното на Катерина Евро. Възможно е авторите на “Оркестър без име” 2 да решат да отведат своите герои някъде в чужбина и действието този път да се развие извън България.


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.