Фолк певицата Мария:

06.08.2010 16:10   0   25193  

Влезте във Вашия профил за да ползвате тази функция.
Ако нямате профил, направете си тук

Автор: Яна Донева

Фолк певицата Мария:

Мария е първата фолк певица, която даде лицето и тялото си за заснемането на реклама на алкохол през 2004-та. Звездата се гордее с това и се дразни на всички, които критикуват нея и колежките й, че участват в подобни клипове.

Мария, в общественото пространство отново се заговори за “непристойните” реклами с участието на фолк певици - вие сблъскахте ли се с подобен проблем при излъчването на клипа с ваше участие преди шест години?

Не. Рекламата, в която отварям бира с гърдите си е първата, в която участва фолк певица изобщо и до ден-днешен се върти в световни класации, в музея на бирата – има достатъчно хора, които да ни оценяват. Явно България не е мястото, където ще получим комплименти за работата си. Не ме касае мнението на тези организации, които плюят по рекламите с певици, защото ние сме сред най-популярните жени у нас, колкото и да се отрича това от медиите. Всичко, което се прави с участието на фолк музиката, става номер едно. Ние сме певците, които най-много инвестираме в себе си. Песните ни са световно ниво.

Щом имате всичко това и сте известна, защо се снимате в реклами?

Това е бизнес, не само шоу, както е в останалите страни. Мисля, че станах по-популярна след рекламата. Това, че някой злоупотребиха, е друг въпрос, но това е чисто български манталитет и аз няма как да го променя. Има хора, които пък от рекламата разбраха за мен, а преди това не бяха слушали фолк. Рекламата беше прекрасна, но уви, понесе доста критики.

Не ви ли дразни прякорът “Мара отварачката” ?

Той беше създаден от....не се знае от кого. Хубавото е, че не ме наричат грозна или лека жена, така че ще преглътна този прякор. По-важното е, че хората ме свързват с песните ми, а не с рекламата, но пък тя може да донесе много положителни дивиденти, особено ако една певица е в началото на кариерата си. Дали си разголен или не, не зависи от теб, а от сценариста и режисьора, както и от този, който плаща. Повечето плът привлича аудиторията. Така е в световен мащаб, така че няма нищо срамно в рекламите на певици с разголени гърди.


Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
КОМЕНТАРИ добави коментар
Вашето име:
Коментар:
Изберете аватар:

Без аватар


Публикувай
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
реклама
реклама

Материалите във www.vsekiden.com са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително.

Copyright © 2002 - 2013 Vsekiden.com Всички права запазени.